SALG - 50% rabatt på alt!

Velg helt fritt i sortimentet, rabatten er allerede trukket fra

10 tips for å få sterkere negler

Er du en av mange som har sprø negler som brekker og fliser seg opp? Her har vi samlet noen tips som vi tror vil hjelpe.

ADVARSEL! Det som ødelegger neglene aller mest er når du plukker av kunstige negler eller gelenegler i stedet for å løse dem opp i Aceton. Når du river av lakk eller kunstige negler, river du også av en god del av overflaten på din egen negl. Dette gjør selvfølgelig neglene svake og tynne, og de kan aldri bli sunne og sterke hvis du fortsetter med å rive av produktene. 

P.S. Som alltid er det liten hjelp i bare å LESE tipsene. Du må GJØRE noe også…

dame-med-frukt

 1. Olivenolje er flott for sprø negler. Ta deg tid til å smøre olivenolje på neglene når du ikke har lakk på. Kjøp deg en liten dryppeflaske på apoteket, slik at du kan dryppe en og en dråpe på og smøre på neglen når du for eksempel sitter og ser på TV eller gjør noe annet stillesittende.
 1. Gelelakk beskytter neglene mot slitasje, så det lønner seg å legge gelelakk intensivt over en periode på 5-6 måneder. Dersom du fjerner gelelakken hver 3. uke på foreskrevet måte med aceton og ingen hardhent skraping, så vil du se at dine egne negler blir hardere.
 1. Skaff deg en neglebåndskrem som gir næring til neglebåndene og inneholder E-vitamin. Masser kremen inn i neglebåndene før du går til sengs.
 1. Bruk hansker når du vasker og rengjør hjemme. Selvfølgelig også hvis du gjør hagearbeid, maling eller oppussing.
 1. Spis sunn mat som inneholder mange vitaminer. En sunn kropp trenger mange vitaminer, og flotte negler produseres av en sunn kropp. Les mer om vitaminer her.  Særlig B-vitaminer er fint for hud og negler. Det finner du f.eks i lever, kokte egg, grovmel, laks, gulrøtter, bananer, blomkål, avokado og gjær.
 1. Vær forsiktig med neglene dine. Ikke bruk dem som redskaper.whole-fish
 1. Ta gjerne et mulitivitamin og kalsiumtabletter daglig. Vitaminer er viktige for helsen og mangel på A-vitimain, C-vitamin og Kalsium kan føre til sprø negler. Spis variert mat som er rik på proteiner og kalsium.
 1. Hver gang du har brukt aceton så vær nøye med å vaske den av. Bruk olivenolje på neglene og håndkrem umiddelbart etter fjerning. La det gjerne gå en natt før du legger på ny gelelakk, slik at neglene kan nyte godt av olivenoljen i en hel natt.

nuts

 1. Masser hendene, fingrene og fingertuppene ofte for å få fart i blodomløpet, slik at neglene vokser fortere.
 1. Innarbeid vanen med å ta på en håndkrem hver gang du har vasket hendene.
 1. Drikk nok vann. Også neglene kan tørke ut hvis du drikker for lite vann, akkurat som håret og huden.
0

Din handlekurv