SALG - 50% rabatt på alt!

Velg helt fritt i sortimentet, rabatten er allerede trukket fra

Slik legger du vanlig gelelakk og «peel off» gelelakk

Dette trenger du:

Underlakk, overlakk, farget gelelakk med skjellakk, UV lysrørlampe eller UV LED-lampe, etanol 80% (som du får kjøpt på apoteket i flere størrelser. For eksempel «Antibac» som du får kjøpt på Vitus apotekene).

Du starter med negler som er rene og fri for gammel neglelakk. De er filt ferdig i den lengden og fasongen du ønsker å ha. Du har også skjøvet neglebåndet så langt bak fra negleoverflaten du kan (uten at det gjør vondt) og polert neglen fri for gammel hud og rester etter neglebånd der neglebåndet før lå over neglen.


Trinn 1: Vask oppå neglen med 75-80% etanol på en bomullsdott for å desinfisere overflaten.

Uv-ibruk
UV Lysrørlampe i bruk


Trinn
 2:
 «Peel off» gelelakk: Hopp over trinn 2. Vanlig gelelakk: Legg på et tynt lag med UV underlakk. La dette laget herde i 30 sekunder i LED-lampe og 1 minutt i UV-lampe.

Trinn 3: Legg på første lag med farget lakk med gelelakk, så tynt som du kan. Hvis du legger for tykt, blir lakken rynkete. Hvis du søler utenfor, bruk en orangepinne og fjern lakken på huden. Herde lakken i UV LED-lampe i 30 sekunder eller UV lysrørlampe i 2 minutter.

nails
Gelelakk er like lett å legge som vanlig neglelakk.

Trinn 4: Legg på det andre laget med farget lakk, ogå så tynt som mulig.  La dette herde i UV LED-lampe i 30 sekunder eller UV lysrørlampe i 2 minutter.

Trinn 5: Legg på UV topplakk. Husk å legge i forkant av neglen hvis du har lange nok negler, eller kunstige negler.  La denne herde i UV LED-lampe i 1 minutt eller UV lysrørlampe i 2 minutter.

Du er ferdig! Nå er lakken sterk og tåler temmelig mye. Du kan stikke fingrene ned i veska og rote frem bilnøklene ute å få så mye som en skrape på lakken!

 

 

0

Din handlekurv