SALG - 50% rabatt på alt!

Velg helt fritt i sortimentet, rabatten er allerede trukket fra

Slik påfører du og fjerner vår Anne Bonney «Peel off» Gelelakk

NB! Fjern sølt lakk på huden med en trepinne eller en q-tips med f.eks. Antibac eller neglelakkfjerner. Vær nøye og ta deg god tid. Gelelakken tørker ikke før du herder den i lampen.

Tips: Hvis du har tynne og sprø negler som flaker av, er det best å klippe dem helt ned før du legger gelelakk. Hvis neglene dine fliser seg opp, vil gelelakken følge med. Les i bloggen vår om hvordan du best kan behandle neglene dine og hvilke vitaminer du bør spise for at neglene skal bli sterkere.

  1. Før du begynner å legge «peel off» gelelakk, må neglene være fri for gammel neglelakk og hendene skrubbet rene.
  2. Desinfiser neglen med 80% alkohol (f.eks. Antibac eller annen desinfiserende alkohol som du før kjøpt på apoteket). Bruk gjerne gasbind til å vaske med, da bomull kan legge igjen hår på neglen. Vent til neglen er helt tørr.
  3. Legg på første lag med farge på alle neglene på den ene hånden og stikk fingrene (eller tærne) i lampen. 30 sekunder i LED lampe og 2 minutter i UV lysrørlampe. La hånden hvile på bunnen av lampen.
  4. Legg på andre lag med farge og stikk fingrene (eller tærne) i lampen. 30 sekunder i LED lampe og 2 minutter i UV lysrørlampe.
  5. Hvis du føler at det er nødvendig, kan du legge et tredje lag med farge på neglen.
  6. Til slutt legger du på vår vanlige Anne Bonney Bahamas gelelakk overlakk (top coat som IKKE er peel off). Husk å legge lakken på så tynt som mulig, og gjerne i forkant av neglen hvis du har lange negler. Overlakken kan du gjerne herde i ett minutt i UV LED lampen, og i 2 minutter i UV lysrør lampen. NB! Hvis du absolutt ikke vil bruke overlakk, vasker du av det litt klissete laget på det siste fargelaget med alkohol (Antibac) på en bommulsdott.

For å se videoer med fremgangsmåte for å legge gelelakk på deg selv, sjekk Videoer i menyen. Der finner du også andre videoer med tips og ideer for dekor.

Fjerning av Anne Bonney «Peel off» gelelakk

Løsne peel off gelelakken i en side med en orangepinne. Dra så forsiktig av lakken. Hvis den sitter ekstra godt, kan du bruke neglebåndsskyveren til å forsiktig skyve lakken av med. Her må du være ytterst forsiktig, så du ikke skraper av det øverste laget på neglen.

jt.513_9351 Peel off gelelakk jt.513_9357 jt.513_9358

0

Din handlekurv