SALG - 50% rabatt på alt!

Velg helt fritt i sortimentet, rabatten er allerede trukket fra

Jobb for deg selv – bli neglestylist

Slik blir du neglestylist:

polkadotterEr du interessert i skjønnhet og velvære, liker å møte nye mennesker og har lyst til å hjelpe dem til å føle seg vel? Har du lyst til å jobbe for deg selv? Liker du å lakkere negler og er god til det? Er du utadvendt og flink til å selge deg selv og dine tjenester? Hvis du er alt dette, kan du jo bli neglestylist!

Du trenger ikke å være utdannet negledesigner for å lakkere med gelelakk. Du kan selv lære deg det du trenger for å bli neglestylist. Du får kjøpt alle produktene hos oss og får opplæring og tips. Du kan melde deg på vårt online neglestylistkurs hvis du føler at du ønsker å lære mer om forretningsdelen av det. Du bør fortelle folk du møter hva du driver med. De fleste kvinner er potensielle kunder. Det handler om å selge seg inn, og når du blir god til dette, kan den nye bedriften din gå strålende.

For en som er flink med hendene sine, nøyaktig, ansvarsfull, positiv og glad i mennesker og innstilt på å yte strålende service, er det mulig å tjene gode penger som neglestylist.

Du må registrere eget firma, men dette trenger du ikke å gjøre før du ser at dette er noe for deg. Det du tjener, oppgir du på selvangivelsen din. Det koster ingenting å registrere et enkeltpersonsforetak. Hvis du vil kjøpe og selge varer, må du også registrere deg i Foretaksregisteret, og det koster penger. All informasjon om oppstart og etablering finner du på http://www.altinn.no

Gelelakk er populært

leatherGelelakk sitter perfekt i to uker uten å flasse av eller miste glansen. Den er luktfri og ikke skadelig for den naturlige neglen.

Bruken av gelelakk har virkelig tatt av i USA og andre land i Europa de siste årene. Og Norge kommer helt klart etter.

Hvor kan du ha en lakkstasjon?

PosterDet er mange steder du kan jobbe som neglestylist med din egen lakkstasjon. Du kan velge et nytt sted hver dag, om du vil. En lakkstasjon er en enhet (1 bord, 2 stoler, banner og gelelakkutstyr) som du flytter med deg og setter opp hvor du vil, etter å ha innhentet tillatelse, selvfølgelig. Du kan selvfølgelig jobbe hjemmefra, eller ta kontakt med et spa, en skjønnhetssalong, en frisør, eller en annen relevant forretning for å leie et lite hjørne hos dem.

På et kjøpesenter

På et kjøpesenter koster det ganske mye å ha en stand, men tilstrømningen av kunder er som regel stor. Du kan velge hvilke tider du ønsker å stå, og du kan pakke sammen når du ønsker å gå hjem. De som har butikk i kjøpesenteret ikke har mulighet til å velge. De må holde åpent hele tiden. Du kan være der når tilstrømningen er størst, eller når du har tid etter vanlig jobb. Noen kjøpesentre tilbyr deg å leie eller låne bord og stoler.

På en flyplass

En flyplass er som regel full av reisende som har god tid, og som gjerne vil se bra ut før reisen sin. Dette er et strålende sted å ha stand hvis du greier å overbevise flyplassledelsen om at du er dyktig og seriøs og tilbyr en nødvendig service til de reisende.

Andre steder du kan ha lakkstand

Du trenger ikke nødvendigvis å sette opp standen din på et kjøpesenter eller en flyplass. Du kan være andre steder der folk samles for kortere eller lengre tid. For eksempel:

  • I kantina på et gymnas, BI, høyskole eller universitet.
  • Aktivitetssenter, rehabiliteringssenter eller et eldresenter.
  • Treningsstudio,  yogasenter eller lignende.
  • Frisersalonger

Arranger lakkparty

Du kan til og med spesialisere deg på å arrangere og lakkere negler på Lakkparties, der kvinner møtes for å prate og kose seg. Du lakkerer de som vil ha gelelakk der og da (for en introduksjonspris). Du deler selvfølgelig ut visittkortet ditt. Du lager invitasjonsbrosjyrer som vertinnen for partyet kan dele ut til sine venner for å invitere dem til lakkparty.

Det passer ikke for alle

Å bli neglestylist passer ikke for alle. Å drive egen business passer ikke for alle det heller. Hvis du tror du kan gjøre det, må du gjøre begge deler ordentlig, på en ryddig og organisert måte, der du følger de retningslinjene som gjelder på alle områder.

Vi tror du kan lykkes

blackMen bare hvis du legger inn tid nok til å bli en dyktig neglestylist og er interessert i å yte god service innenfor de rammer du må jobbe med når det gjelder hygiene, forretningsdrift og kundebehandling. Det viktigste er likevel at du har stå-på-mot nok til å sette i gang med å finne steder å sette opp standen din (eller arrangere lakkparty) og kommer deg ut slik at kundene kan finne deg. Den første dagen er mest skremmende. Men før du begynner for alvor og krever penger for jobben du gjør, bør du ha øvd på venner og kjente, slik at du har blitt flink allerede før du begynner. Etter en uke kommer du sikkert til å kose deg og synes at det er gøy. Følelsen av at du virkelig gjør en fin jobb er viktig. Når kunden din føler seg vel og har fått fine negler, vil hun markedsføre deg videre. Du hjelper folk til å bli litt lykkeligere fordi de føler seg fine på grunn av det arbeidet du har gjort.

0

Din handlekurv