SALG - 50% rabatt på alt!

Velg helt fritt i sortimentet, rabatten er allerede trukket fra

Heldekkende folie på neglen

Metal 2

 

Checkerboard nail wraps
Sjakkmønster
Pink stripes and diamond wrap
Rosa striper og diamanter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3ddekor

pinkdiamond

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Kunsterisk dekor på neglene har for lenge siden blitt en integrert del av moteverdenen. Ny og avansert teknologi skaper uendelige muligheter på dette området.

I de siste to-tre årene har tredimensjonal negledekor, som rett og slett er et tynt lag av plastfilm som kan fås i all verdens farger og mønstre, fra blomsterkunst til leopard og tigermønstre, fra diamantlignende relieffmønstre til rene metallfolier, fått stadig større utbredelse.

De kommer i sett med 16 stykk negle «klistremerker» avrundet i enden for lett plassering på neglen, med lim på baksiden. Det kreves litt øvelse for å legge dem på riktig og klippe dem til i bredden om nødvendig, men resultatet er fascinerende og oppsiktsvekkende.

Med et lag av UV topplakk som forsegling på toppen og i forkant av neglen, kan disse sitte på i flere dager. Noen kan til og med ha dem på i et par uker. Hvis du bare klistrer dem på uten å gjøre noe mer, varer de bare ut kvelden.

Variasjonen av forskjellige design du kan velge er stor. Noen er for spesielle anledninger som Halloween, Valentines, etc. Alle disse er garantert å vekke oppmerksomhet. Fordi det er relativt nytt og kanskje fordi det ser ut som komplisert airbrush kunst. For eksempel sebrastriper i forskjellige farger og variasjoner med diamanter, er et ganske fascinerende syn.

Enten du bare vil å se litt kreativ ut, eller ønsker å se ut som en filmstjerne, vil 3D dekor og metallfolier være akkurat det du trenger.

Her har du en enestående mulighet til å leke deg med farger og design og vise at du er litt modig. Du viser også at du ikke er redd for å være med på en festlig og relativt ny motetrend, som bare kommer til å utvikle seg videre.

Fascinating wraps with lots of designs
Kommer i utrolig mange variasjoner
glitter wraps with diamonds
Glitter sebra med diamanter

 

 

Diamanter, gull og sort
Diamanter, gull og sort

 

 

 

 

 

 

0

Din handlekurv