SALG - 50% rabatt på alt!

Velg helt fritt i sortimentet, rabatten er allerede trukket fra

Om oss

Anne Bonney Bahamas ble startet i 2014 av Unni Marie Berg. Hun er utdannet negledesigner med erfaring fra egne salonger i Oslo og Bærum. Hun tilbringer mye av tiden sin på Bahamas, hvor hun er gift og bor på en liten øy. Derfor besluttet hun å selge butikken til Gorilla Sports AS (org. nr. 916 694 024) i januar 2016.

Jeg ser på neglene mine mange ganger hver dag. Når de er velstelte er jeg fornøyd og føler meg tilfreds og attraktiv. Når neglene mine er ustelte, gremmes jeg og er mindre fornøyd med meg selv. Lar jeg neglenes tilstand påvirke humøret mitt? Vel – ikke bevisst. Likevel er det sånn at velstelte negler løfter meg opp litt, og ustelte negler trekker meg ned litt. Jeg innrømmer at det høres pinlig overfladisk ut, men det er sannheten. Akkurat som en «good hairday» og en «bad hairday». Humøret er litt influert av hvor attraktiv jeg føler meg. Og når det er så lite som skal til for at jeg skal føle meg vel – hvorfor skal jeg ikke bruke en time (mens jeg ser på TV) i måneden på noe som gjør meg gladere?

– Unni Marie Berg

Unni startet Anne Bonney Bahamas fordi hun ønsket at gelelakk skal være tilgjengelig for hvem som helst – ikke bare profesjonelle negledesignere. Gelelakk er like lett å legge som vanlig neglelakk, så hvorfor må du være ekspert for å legge den? Det er ikke alle som ønsker eller vil ta seg råd til å gå på salong for å få lagt gelelakk. Dessuten vet du ikke hvem du treffer. Noen negledesignere filer av gelelakk. Det er helt feil. Når du legger gelelakk selv, kan du ta deg så god tid du vil, og bare gjøre det som er best for neglene dine. Les instruksjoner og fremgangsmåter nøye. Ta vare på neglene dine. Med gelelakk og omsorg for neglene dine, kan du ha flotte, velstelte negler absolutt hele tiden. Kvaliteten på Anne Bonney Bahamas’ gelelakk er like god som de beste merkene på markedet!

Hos oss får du alt du trenger – hvis du er villig til å investere litt penger i en startpakke, litt tid til opplæring og en halvtime to ganger i måneden til neglepleie. Våre priser er selvfølgelig rimeligere enn i forretninger, siden vi ikke har de samme kostnadene. Det eneste du ikke får i nettbutikken vår er desinfiseringsmiddel (f.eks. Antibac) som du får kjøpt på apoteket (til å rense neglene med før du legger gelelakk), og Aceton (rimeligst i fargehandelen) som du trenger å fjerne gelelakk med.

Du som kunde fortjener å velge: Har du lyst til å gjøre dette selv, eller vil du gå til salong? Du vil ikke ha noen problemer med å legge gelelakk hvis du kan legge vanlig neglelakk på deg selv. Det er like enkelt, men raskere. Vi tilbyr full opplæring og tips på video, slik at du kan bli en ekspert til å legge gelelakk og annen dekor på deg selv. Og kanskje til og med hjelpe venner og kolleger med gode råd.

Som du ser av navnet og på noen av bildene har vi forsøkt å lage en litt karibisk vri på nettsiden, slik at du kan drømme deg litt sydover på kalde dager i Norge. Jeg håper at du liker nettsiden vår. Dersom du har spørsmål, forslag eller kritikk, er det supert om du sender oss en notis!

Hva vi ønsker for deg:

Anne Bonney Bahamas ønsker å gi deg muligheten til å ha vakre, velstelte negler hele tiden, til en pris langt under det du må betale i salong for tjenesten, og det du må betale for produktene i butikker. I tillegg ønsker vi å hjelpe deg til å bli mer kreativ og modig når det gjelder negledekor. Og så vil vi gjerne høre fra deg. Hva synes du vi burde hatt mer av? Hva har du lyst til å lære? På YouTube er det tusenvis av videoer som viser festlige design du kan legge  på dine egne negler. Du kan uttrykke din egen kreativitet gjennom negledekor. Det er bare å sette i gang!

0

Din handlekurv