SALG - 50% rabatt på alt!

Velg helt fritt i sortimentet, rabatten er allerede trukket fra

Hvorfor har gelelakk blitt så populært?

Grunnene er mange:

Beautiful manicure1. Først og fremst holdbarhet og glans.

Gelelakkene våre er tilsatt skjellakk, noe som gjør lakken svært holdbar og glansfull. Den sitter på til etterveksten har blitt for stor! Det tar gjerne to-tre uker. I hele denne tiden sitter gelelakken perfekt.

2. Gelelakk er mindre skadelig for neglen enn vanlig neglelakk.

Dette fordi gelelakk siden den ikke inneholder de farlige stoffene formaldehyd og toluen, som mange vanlige neglelakker inneholder for å få dem til å tørke fort. 

3. Det tar kortere tid å legge gelelakk.

Våre gelelakker med skjellakk herdes i UV LED lampe på 30 sekunder. Du trenger 4 strøk (underlakk, 2 strøk med farge og overlakk), og alt dette kan du gjøre på ganske kort tid. Når du er ferdig med herdingen av overlakken, kan du bruke hendene umiddelbart uten å få riper i lakken. Det betyr at du kan bruke hendene med en gang du er ferdig med prosesen. 

4. Gelelakk er mindre allergifremkallende enn vanlig neglelakk.

Noen hevder at man kan få en allergireaksjon hvis man bruker gelelakk hjemme. Studier fra Sverige viser at 1 av 3.333 personer får en sterk allergisk reaksjon. Det er faktisk færre enn de som er allergiske mot vanlig neglelakk. Men du kan jo være forsiktig å prøve på en negl først…

Ulemper ved å bruke gelelakk:

1. Det største problemet med gelelakk med skjellakk er at du blir «avhengig» av den.

Det er vanskelig å gå tilbake til vanlig neglelakk når du har prøvd gelelakk med skjellakk. Dens flotte egenskaper er vanedannende!

2. Må fjernes med aceton.

Noen unngår å prøve gelelakk med skjellakk fordi de synes fjerningsprosessen med aceton skremmende. Aceton lages av alkohol, og hvis du unngår å inhalere acetonet, er det ikke skadelig for huden hvis du bare bruker det i ti minutter en gang hver andre eller tredje uke. Den tryggeste måten er å dynke en liten bomullsdott i aceton, legge den oppå neglen og pakke fingeren inn aluminiumsfolie. Gjør dette med alle fingrene, og sitt med det i ti minutter. Da skal du være i stand til å skrape av restene av gelelakken med en trepinne. Hvis du ikke har tålmodighet til dette, tømmer du en halv cm med aceton i en glassbolle og legger all finrene med neglene ned og sitter i 8-10 minutter. Legg et håndkle over, så du ikke sniffer acetonet. Vask hendene så snart du er ferdig og for all del ikke ta en røyk først. Fjern de siste restene med en buffer, slik at neglen blir fin og glatt, men vær veldig forsiktig så du ikke fjerner noe av overflaten på neglen.

Finn gelelakk med skjellakk både med og uten glitter på nettbutikken vår.

0

Din handlekurv