SALG - 50% rabatt på alt!

Velg helt fritt i sortimentet, rabatten er allerede trukket fra

Hvordan legger du UV gelelakk med skjellakk på dine egne negler?

Dette trenger du:

Underlakk, overlakk, farget gelelakk med skjellakk, UV lysrørlampe eller UV LED-lampe, etanol 80% (som du får kjøpt på apoteket i flere størrelser. For eksempel «Antibac» som du får kjøpt på Vitus apotekene).

Du starter med negler som er rene og fri for gammel neglelakk. De er filt ferdig i den lengden og fasongen du ønsker å ha. Du har også skjøvet neglebåndet så langt bak fra negleoverflaten du kan (uten at det gjør vondt) og polert neglen fri for gammel hud og rester etter neglebånd der neglebåndet før lå over neglen.


UV-lampe i bruk
LED-lampe i bruk

Trinn 1: Vask oppå neglen med 80% etanol på en bomullsdott for å desinfisere overflaten.

Trinn 2: Legg på et tynt lag med UV underlakk. La dette laget herde i 30 sekunder i LED-lampe og 1 minutt i UV-lampe.

Trinn 3: Legg på første lag med farget lakk med gelelakk, så tynt som du kan. Hvis du legger for tykt, blir lakken rynkete. Husk å legge i forkant av neglen også. Hvis du søler utenfor, bruk en orangepinne og fjern lakken på huden. Herde lakken i UV LED-lampe i 30 sekunder eller UV lysrørlampe i 2 minutter.

 

Gelelakk med shellac - enkelt på påføre
Gelelakk med shellac – enkelt på påføre

Trinn 4: Legg på det andre laget med farget lakk, ogå så tynt som mulig. Ikke glem forkanten av neglen.  La dette herde i UV LED-lampe i 30 sekunder eller UV lysrørlampe i 2 minutter.

Trinn 5: Legg på UV topplakk. Husk forkant av neglen også. La denne herde i UV LED-lampe i 1 minutt eller UV lysrørlampe i 2 minutter.

Trinn 6: Vask av det klissete laget på neglen med en bomullsdott dynket i 80% etanol.

Du er ferdig! Nå er lakken sterk og tåler temmelig mye. Du kan stikke fingrene ned i veska og rote frem bilnøklene ute å få så mye som en skrape på lakken!

Hvis du har lyst til å se en video av hvordan du kan gjøre dette, gå til Videokurs i menyen. Der finner du også en video som forklarer hvordan du kan fjerne gelelakken når tiden er inne for et nytt lag, om to-tre uker.

0

Din handlekurv