SALG - 50% rabatt på alt!

Velg helt fritt i sortimentet, rabatten er allerede trukket fra

Hva kundene sier

Jeg pleide å bruke vanlig neglelakk, som gjerne begynte å flasse av etter et par dager. Dette ergret meg alltid.  Så prøvde jeg UV lakk med skjellakk, og fikk øynene opp for et bedre liv. Det tok meg riktignok et par forsøk før jeg greide å legge tynt nok (først ble lakken rynkete fordi den var lagt på i for tjukt lag). Til slutt forsto jeg at det virkelig gjaldt å legge på så tynt som mulig, og da ble neglene helt perfekte. Nå varer de alltid i minst to uker, mange ganger tre.  Alle de kule fargene lar meg se akkurat så fargerik og leken ut som jeg vil, eller sexy hvis jeg vil det. Etter å ha blitt så godt som avhengig av gelelakk med skjellakk, kommer jeg nok ikke til å gå tilbake til vanlig neglelakk. Ikke før den blir revolusjonert også…

En venninne overtalte meg til å prøve gelelakk med skjellakk etter at hun hadde mottatt starter pakken i posten. Hun sa at hun trengte litt øvelse, og jeg stilte meg til rådighet. Jeg var ikke overbevist om at lakken virkelig kunne sitte på i to uker. Overdreven markedsføring som vanlig, tenkte jeg. Men da dagene gikk og neglene mine var like fine, må jeg si jeg ble en smule overrasket. Jeg vurderer sterkt om jeg skal skaffe meg min egen starter pakke. Svigerinnen min og søsteren min sier at jeg skal, for de vil prøve gelelakk de også. De vil ikke bestille selv, før de har prøvd det på sine egne negler, sier de. Så da må jeg vel trå til og bestille, tenker jeg.

Jeg jobber som resepsjonist og er den første våre kunder og besøkende møter. For meg er det viktig å ha velstelte negler. Jeg begynte å bruke gelelakk med skjellakk for mer enn ett år siden, og fikk den alltid lagt på salong. Det var litt tungvint å først bestille time, så reise dit, og hele prosessen tok litt mer tid og penger enn jeg syntes var greit. Derfor ble jeg glad da jeg så at jeg kunne legge gelelakk selv hjemme hos meg selv med Anne Bonney Bahamas. Ikke bare sparer jeg tid og penger, men det er gøy også. Nå går jeg aldri «over tiden» med begynnende flaking. Mange ganger varer gelelakken i tre uker før jeg må ta den av, og det bare fordi neglene har vokst så mye.

0

Din handlekurv