SALG - 50% rabatt på alt!

Velg helt fritt i sortimentet, rabatten er allerede trukket fra

Allergireaksjoner i forbindelse med gelelakk

Fikk du med deg skriveriene om allergireaksjoner i Sverige? Det Svenske Legemiddelverket har forbudt salg av gelelakk til hjemmebruk, pga. allergireaksjoner. Vi synes det er litt drastisk. Det er langt flere som er allergiske mot vanlig neglelakk. Mange er allergiske mot hårfargeprodukter, men salg av slike produkter er ikke forbudt.  Det er mange som dør av røyking, men salg av tobakk er ikke forbudt heller.

Vi har en garanti i fall du skulle være så uheldig å være allergisk. Du får pengene tilbake hvis du har originalemballasjen intakt og returnerer varene innen to uker fra du har mottatt pakken. Du må også gi oss beskjed på epost: post@annebonneybahamas.com

Det kan være flere grunner til at noen blir allergiske. En av dem kan være at det søles med gelelakken utenfor neglen og at denne gelelakken ikke fjernes før man herder neglene i UV-lampen.

Noen tror kanskje at vanlig neglelakk ikke skaper allergireaksjoner. Les denne artikkelen: http://www.futurmag.no/2011/06/hva-er-galt-med-neglelakk/

Gelelakk inneholder ikke formaldehyd, som vanlig neglelakk gjør. Dette gjør gelelakken MINDRE allergifremkallende enn vanlig neglelakk.

Hvordan unngå en allergisk reaksjon:

1. Følg veiledningen for bruk nøye.

2. Er du allergisk mot aceton eller alkohol på huden, bør du ikke prøve gelelakk.

3. Vask av gelelakk som har kommet på huden med en Q-tips dyppet i neglelakkfjerner eller ren aceton. Noen ganger er det nok å bare bruke en trepinne og skrape den av med.

4. Hvis du har opplevd allergiske reaksjoner overfor kjemikalier tidligere, bør du vurdere å ikke prøve gelelakk.

5. Hvis du er litt engstelig for at du er allergisk, legg gelelakk på bare en negl. La den herde i UV-lampen mellom hvert strøk. Legg 4 strøk som foreskrevet for gelelakk. Når denne neglen er ferdig, lakkerer du resten av neglene med VANLIG neglelakk som du har tålt tidligere. Prøv gelelakk på denne ene neglen i noen dager, slik at du ser om du blir allergisk.

6. Så snart du merker symptomer på at du er allergisk, må du fjerne gelelakken på foreskrevet måte.

7. Hvis du får en allergisk reaksjon som er skremmende, ta kontakt med lege!

0

Din handlekurv